Anmäla nya deltagare

Samtliga nyanmälningar görs via fliken “Nya” i coachingportalen. Du kan välja att starta igång deltagare enligt fast datum eller direkt.

Du kan välja att starta igång deltagare på det fasta utskicksdatumet som står längst upp i er portal, eller starta igång deltagare direkt.

Enligt utskicksdatum:
Vill du anmäla så att SMS ska skickas till deltagare enligt datumet för “Utskick”, klickar du endast på “Spara” utan att klicka i “Skicka inbjudan omgående”.

Skärmavbild 2024-04-19 kl. 16.06.00

Omgående kursstart:
Om du vill att deltagaren ska få ett SMS direkt när du klickar på “Spara” i anmälan, klicka då i "Skicka inbjudan omgående"  först.

Anmäla nya deltagare

För att anmäla nya deltagare klickar du på:

1. Nya” i portalens vänstermeny.
  2. Ny anmälan”
  3. Fyll i  samtliga fält innehållande deltagarens förnamn, efternamn, mobilnummer (i formatet 07xxxxxxxx)
  4. Välj  i rullistan vem som ska vara deltagarens Lingiocoach
  5. Välj i rullistan vilken grupp deltagaren ska tillhöra
  6. Välj i rullistan vilken kurs deltagaren ska gå
  7. Klicka i "Skicka inbjudan omgående" (enbart om du vill att sms ska skickas ut direkt)
  8. Klicka på Spara
  9. Klart!

Deltagaren kommer nu få ett sms med länk och kan starta igång.

Upprepa samma steg för att lägga till fler deltagare.

Anmäla större antal deltagare

Du kan även ladda hem en mall som du kan fylla i om du till exempel har större antal deltagare som ska starta igång vid samma tillfälle.

Klicka på:

• “Använd mall”
  • “Hämta mall”
  • Fyll i samtliga fält för respektive deltagare
  • Spara mallen
  • Klicka på “Använd mall” i portalen och ladda upp den sparade mallen
  • Klart!

Blir fälten rödmarkerade och felmeddelandet "Numret används redan" blir synlig?

• Se efter om deltagaren redan finns anmäld till en tidigare kursstart men ej slutförde välkomstrundan. Då kan du istället enkelt flytta deltagaren till aktuell kursstart och ta bort den med rödmarkerade, så får deltagaren en ny chans att slutföra välkomstrundan och komma igång med sin kurs.
  • Sök efter deltagaren i fliken "Alla" i coachingportalen, blir deltagaren synlig men ej är i en pågående kurs? Du behöver då inte anmäla deltagaren via fliken "Nya" utan  tilldelar istället ny kurs genom att klicka på "Tilldela ny kurs".
    Glöm inte att ta bort anmälan med rödmarkerade fält från fliken "Nya"