Deltagare får inte sms

I dem sällsynta fall som en deltagare inte mottagit ett sms kan det vara en meddelandefiltrering i telefonens inställningar som gör att smsen hamnar i olika listor.

Om statussymbolen i coachingportalen visar att sms har levererats men deltagaren har inte mottagit ett sms, kan det vara en meddelandefiltrering i telefonens inställningar som gör att smsen hamnar i olika listor.

SMS-meddelandet har levererats till deltagarens telefon

Är inställningen påslagen i telefonen att okända avsändare ska sorteras in i separata listor är första steg att titta i meddelandeappens lista "Okända avsändare" om smset finns där.

Observera att detta gäller enbart Iphone som har den meddelandefiltreringen

Följande guide visar hur de olika listorna ser ut i telefonen och hur deltagaren kan slå av/på meddelandefiltreringen i telefonens inställningar.

För att ladda ner guiden i pdf klicka här

Skärmavbild 2023-09-26 kl. 15.21.41

Skärmavbild 2023-09-26 kl. 15.08.14