Guide till Lingio

Guiderna är framtagna för att hjälpa er att framgångsrikt implementera Lingio i er organisation. Här hittar du viktig och användbar information som är anpassad både för dig som är beställare och för dig som är användare.

För beställare och användare

Guiderna innehåller viktiga tips och råd för både beställare och användare av Lingio. För beställare innehåller guiden vägledning för en effektiv implementering, inklusive hur ni förbereder strukturen, ansvarsroller och kommunikation. För användare sammanfattar guiden viktig information och råd för att snabbt komma igång och stödja deltagare i deras lärande.

Klicka på länken för att ladda ner guiden: Guide till Lingio- Uppstart

Klicka på länken för att ladda ner guiden: Guide till Lingio- Informationspaket Språk

Resultat:

Här kan du läsa om vilken effekt Lingio ger och hur våra kurser är uppbyggda. Lingios kurser är kvalitetssäkrade och följer den europeiska referensramen GERS, med certifikat som verifierar deltagarnas språknivå.

Klicka på länken för att ladda ner guiden: Guide till Lingio- Resultat