Hur du anmäler nya deltagare

Välj att starta igång deltagare antingen från ett specificerat datum eller omedelbart.

I fliken "Nya" i vänstermenyn har du två olika sätt att starta igång deltagare:

Enligt utskicksdatum: Utskicksdatumet är automatiskt inställt högst upp på sidan. Om du vill att SMS ska skickas till deltagare enligt detta datum, klicka bara på "Spara" utan att markera "Skicka inbjudan omgående".

Starta igång direkt: Klicka först i  "Skicka inbjudan omgående" och spara sedan anmälan. Då skickas ett SMS till deltagaren direkt efter sparandet.

Anmäla nya deltagare

För att anmäla nya deltagare klickar du på:

1. Klicka på fliken "Deltagare" i vänstermenyn.
  2. Välj "Nya
  3. Klicka på knappen “Ny anmälan”
  4. Fyll i  samtliga fält innehållande deltagarens förnamn, efternamn, mobilnummer (i formatet 07xxxxxxxx)
  5. Välj  i rullistan vem som ska vara deltagarens Lingiocoach
  6. Välj i rullistan vilken grupp deltagaren ska tillhöra
  7. Välj i rullistan vilken kurs deltagaren ska gå
  8. Klicka i "Skicka inbjudan omgående" (enbart om du vill att sms ska skickas ut direkt)
  9. Klicka på Spara
  10. Klart!

Deltagaren kommer nu få ett sms med länk och kan starta igång.

Upprepa samma steg för att lägga till fler deltagare.

Anmäla större antal deltagare

Du kan även ladda hem en mall som du kan fylla i om du till exempel har större antal deltagare som ska starta igång vid samma tillfälle.

Klicka på:

• “Använd mall”
  • “Hämta mall”
  • Fyll i samtliga fält för respektive deltagare
  • Spara mallen
  • Klicka på “Använd mall” i portalen och ladda upp den sparade mallen
  • Klart!