Hur testar jag kurser som portalanvändare?

Som portalanvändare kan ni testa ert kursutbud via en specifik länk: app.lingio.com/*

I länken, ersätt " * " med er egen portaldomän. Om ni är osäkra på vad er portaldomän är, kontakta den person som är ansvarig för Lingio hos er, som har tilldelats länken vid uppstart.

Vi rekommenderar att ni går igenom kurserna för att bli bekanta med upplägget och innehållet. Detta kommer att hjälpa er att navigera och ge stöd till deltagare som behöver hjälp med sina kurser.

För att logga in och identifiera er behöver ni:

1. Ange det telefonnummer som ni är registrerade med i portalen.
  2. Skriv in engångskoden som ni får via SMS.

Observera att endast registrerade portalanvändare kan få tillgång till denna länk, och den kan inte delas vidare till personer som inte är registrerade.