Kan jag lägga till kurslänk i SMS till deltagare?

Du som portalanvändare kan när du vill skicka ett SMS innehållandes en länk till kursen till dina deltagare.

Du kan skicka ut en ny länk för att göra välkomstrundan och även skicka nya länkar under kursens gång.

Ny länk till välkomstrundan
Klicka på fliken "Nya" i vänstermenyn. Markera i kryssrutan de deltagare du vill skicka ny länk till, klicka på knappen "SKICKA SMS", skriv valfri text och se till att "Inkludera länk till kursen" är i klickad.

Skärmavbild 2024-04-19 kl. 16.33.30

Deltagare i en pågående kurs
Klicka på fliken "Pågående" i vänstermenyn. Markera i kryssrutan de deltagare du vill skicka ny länk till, klicka på knappen "SKICKA SMS", skriv valfri text och se till att "Inkludera länk till kursen" är i klickad

Skärmavbild 2024-04-19 kl. 16.33.30