Portalanvändare och behörigheter

Du som är behörighetsadministratör kan lägga upp nya användare och välja vilken behörighet var och en ska ha.

En portalanvändare har access till coachingportalen och har tilldelats en behörighet för att kunna administrera och följa kursprogression.
Det finns tre olika behörighetsnivåer i portalen som kan tilldelas, de har olika vyer och administrationsrättigheter.

Fullständig behörighet

Portalanvändare med fullständig behörighet har full översikt och access till coachingportalen och kan lägga till och redigera portalanvändare i samtliga behörigheter. De kan anmäla, redigera och se samtliga deltagare i portalen.

Gruppbehörighet

Portalanvändare med gruppbehörighet kan anmäla, redigera och se deltagare och portalanvändare som finns i sina tilldelade grupper. De kan även lägga till och redigera  portalanvändare med gruppbehörighet och basbehörighet till sina grupper.

Basbehörighet

Portalanvändare med basbehörighet har mer begränsade rättigheter i coachingportalen, de kan anmäla, redigera och se sina tilldelade deltagare. De har inte behörighet att lägga till andra portalanvändare.

Bild på Lägg till-CA

Bild på Lägg till-GA

Bild på Lägg till-LC