Rödmarkerat fält-Används redan

Om fältet blir rödmarkerat när du anmäler en deltagare, signalerar det att informationen i fältet är felaktig.

Blir fältet för mobilnummer rödmarkerat och felmeddelande "Används redan" dyker upp, beror det på att mobilnumret redan är registrerat i portalen.

För att söka fram numret klickar du på fliken "Alla" i vänstermenyn och söker fram numret via sökfältet och då se om mobilnumret och deltagaren blir synlig.

• Visas mobilnummer/deltagare med en kurssymbol under "Nuvarande kurs" betyder det att deltagaren är i en pågående kurs just nu.
  • Vill du tilldela/byta kurs på deltagaren, kan du enkelt göra det direkt ifrån portalen genom att antingen:
    Klicka i kryssrutan till vänster och sedan på "Tilldela" eller klicka på deltagarens namn och sedan på "Byt kurs" i den detaljerade vyn. Sms kommer då skickas ut direkt till den nya kursen.

Visas inte mobilnumret/deltagaren när du söker fram, kan det beror på att deltagaren tillhör en grupp som du inte har behörighet till. Kontakta ansvarige hos er som kan hjälpa till att redigera grupp på deltagaren och tilldela dig som ny coach.