Rödmarkerat fält vid anmälan: Vad betyder det?

Blir ett fält rödmarkerat signalerar det att informationen i fältet är felaktig.

Blir fältet för mobilnummer rödmarkerad och får något av följande felmeddelanden?

Används redan av **** ******** coachad av **** ********. Du kan hitta anmälan på sidan Nya

Deltagaren är redan anmäld till en tidigare start men har av någon anledning inte startat igång.
Längst ned på sidan kan du se alla utskick du har behörighet att se från tidigare månader.

Skärmavbild 2024-07-15 kl. 13.15.13
Alla deltagare som blev skapade på Nya-sidan under en specifik månad kommer att visas med deras individuella status. Klicka på tidigare datum som är synliga och se om deltagaren redan finns anmäld.

I den tidigare anmälan kan du antingen skicka ut ett nytt sms med länk om den knappen är aktiverad, eller flytta deltagaren till nästa utskick, så får deltagaren en ny chans att komma igång med sin kurs.

Används redan av **** ********. Du kan hitta deltagaren på sidan Alla.

• Klicka på fliken "Deltagare" i vänstermenyn.
  • Välj "Alla"
  • Under "Alla deltagare" använder du sökfunktionen för att söka fram deltagaren.
    Du kan söka fram via förnamn, efternamn eller mobilnummer

Har deltagaren en kurssymbol aktiv är den just nu i en pågående kurs.
Finns ingen kurssymbol aktiv behöver du inte göra en nyanmälan utan tilldelar istället ny kurs genom att klicka på knappen "Tilldela ny kurs" och väljer aktuell kurs deltagaren i rullistan.
Ett sms med länk till den nya kursen skickas direkt.

Om deltagaren inte dyker upp vid sökning, har du troligtvis inte rätt behörighet eller är inte lingiocoach. Be er Lingioansvarig att ge dig rätt behörighet eller rollen som lingiocoach.