Hur tilldelar/byter jag kurs till deltagare ?

Vill du tilldela/byta till ny kurs till deltagare?

För att byta/tilldela ny kurs till deltagare finns det olika tillvägagångssätt beroende på om deltagaren precis slutfört en kurs och finns synlig i fliken "Pågående"  eller om deltagare inte är aktiv i någon kurs och finns synlig i fliken "Alla deltagare".
Du behöver inte anmäla deltagaren om på nytt via fliken "kursstart" om deltagaren redan finns registrerad i portalen.

Har deltagare nyligen slutfört en kurs?

Klicka på deltagarens namn i fliken "Pågående" och sedan på "Byt kurs" och välj ny kurs i rullistan. Sms med länk skickas ut till den nya kursen och deltagaren kan starta igång.

Skärmavbild 2023-06-29 kl. 10.54.05

Skärmavbild 2023-06-29 kl. 10.58.06

Är deltagaren ej i en pågående kurs?
Klicka på fliken "Alla deltagare" och sök fram deltagaren, klicka sedan på "Tilldela kurs" och välj kurs i rullistan. Sms med länk skickas ut till den nya kursen och deltagaren kan starta igång.

Skärmavbild 2023-06-29 kl. 11.07.35

Skärmavbild 2023-06-29 kl. 10.58.06