Uttalsfunktionen fungerar inte

Upplever deltagare problem med uttalsfunktionen kan det beror på lite olika anledningar att t.ex åtkomst till mikrofonen har nekats.

Deltagaren får upp felmeddelandet:

"Sorry, we didn´t hear you

This could be because of problems with microphone permissions on your device"

Felmeddelandet indikerar att deltagaren har nekat åtkomst till mikrofonen och behöver återaktivera den igen i telefonens inställningar.

1000010057 (1)

Klicka på knappen "Hjälp mig" för att få vidare instruktioner hur mikrofonen kan ges åtkomst igen.

1000010057

Eller ladda ner manual här för att se hur du kan ge åtkomst igen.

Uttalsövningen står och buffrar och deltagaren kommer inte vidare:

Är deltagaren uppkopplad mot WiFi prova då att stäng av WiFi och använd telefonens mobildata  istället.

Skulle det av förmodan ändå inte fungera får ni höra av er till vår support och då skicka med skärmdump från deltagarens telefon när hen försöker göra uttalsfunktionen.

support@lingio.com